Rozstaje wśród ścieżek inspirowanych Naturą

Powitanie. (dawny wątek powitalny)

O wszystkim i o niczym

Witam

Wpisautor: Magic » Wt, 13 sty 2009, 20:30

Wiele zmieniło się w moim życiu przez ten czas jak mnie nie bylo. Nauczylem sie wiele o ludziach, poprawilem sie jako katolik, calkowicie skonczylem wszystkie 'magiczne' znajomosci i wszystkie prowadzace do poganstwa sciezki. Jednak od jakiegos czasu cos mnie dreczy, odczytuje znaki, ktore normalny czlowiek uznaje za cos normalnego. Np przed szkola zapalilo sie zielone swiatlo i mialem jakies uczucie zeby nie isc do sql. Poszedlem tam, lecz wyszlem po 5 minutach, bo mi wozna szatni nie chciala otworzyc ;p
Mozecie mnie uznac za swira, tak jak znajomy^^
Cos sie ze mna stalo i czuje moc, ale nie taka "moc", ze moc tylko bardziej niz zawsze potrafie rozkoszowac sie wiatrem gdy wieje, powiewa jakas energia wtedy, albo ptzyrode ( zwierzeta, roslinnosc ) traktuje lepiej niz zawsze, odczuwam jakas wiez, gdy widze ksiezyc czuje sie bezpiecznie.

Teraz w tej chwili nie jestem po zadnej stronie, w nic nie wierze, do tego dziwny sen przed sylwestrem. Takie w nim bylo rozdarcie osobowosci. Znacie moze kogos kto umie interpretowac dobrze sny w necie?
Nie mowie, ze wrocilem na stale, bo nie wiem co ze mna bedziee. Jak ktos po mojej wypowiedzi uwaza, ze jestem nienormalny to prosze smialo krytykowac.
Dziekuje za uwage.
Magic

Wpisy: 25

Wpisautor: Czeski » So, 17 sty 2009, 01:24

Po prostu pójdź do DOBREGO psychologa zajmującego sie sprawami młodzieży.
True Troll I am...
Czeski

Wpisy: 349

Poprzednia strona

Powrót do Rozmowy